تاریخ : ۱۳۹۶/۰۹/۱۶ - ۱۷:۴۶ ذخیره فایل ارسال به دوستان

سورتینگ‌ها چگونه عمل می‌کنند

مسیر شست‌وشو در سورتینگ به صورتی است که ابتدا مرکبات در حوضچه آب با آب معمولی برای ارسال به بازار و با آب همراه با محلول انباری و قارچ‌کش برای انبار کردن مرکبات شسته می‌شوند سپس با گذر از فرچه شست‌وشو به بخش بازبینی می‌رسند.

به گزارش سیمرغ ما،  ۱۹ واحد سورتینگ در شهرستان سیمرغ مشغول به فعالیت هستند که از این تعداد ۱۴ واحد فعال با ظرفیت ۳۷ هزار و ۷۰۰ تن مشغول به فعالیت هستند.

 

مسیر شست‌وشو در سورتینگ به صورتی است که ابتدا مرکبات در حوضچه آب با آب معمولی برای ارسال به بازار و با آب همراه با محلول انباری و قارچ‌کش برای انبار کردن مرکبات شسته می‌شوند سپس با گذر از فرچه شست‌وشو به بخش بازبینی می‌رسند.

در بخش بازبینی مرکبات خراب و ضربه خورده جدا می‌شود و سایر محصولات با گذر از فرچه خشک وارد بخش واکس می‌شوند.

در واکس‌زده شدن محصولات وارد تونل خشک‌کن و پس‌ازآن وارد بخش سایزینگ می‌شوند تا بر اساس اندازه جدا و جعبه شوند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ارسال دیدگاه

بدون واسطه با مسئولین در ارتباط باشید
کانال تلگرام سیمرغ ما
🇮🇷 کانال رسمی  تلگرامی شهرداری کیاکلا🇮🇷
عصر ساری
جویباران|پایگاه خبری تحلیلی شهرستان جویبار
پایگاه خبری تحلیلی بابل نوین
مرجع اخبار مازندران