تاریخ : ۱۳۹۴/۰۹/۰۷ - ۱۰:۳۱ ذخیره فایل ارسال به دوستان

ماجرای سیب زمینی های سرطان زا چه بود؟

عضو شورای مرکزی خانه کشاورز ایران گفت: یک‌هزار و ۷۰۰ تن سیب‌زمینی به دلیل مصرف بالای کودشیمیایی سرطان‌زا و غیر قابل مصرف بود.

به گزارش سیمرغ ما، جواد خضرابراهیمی در رشت درباره معدوم شدن یک‌هزار و ۷۰۰ تن سیب‌زمینی، اظهار کرد: زمانی که کشاورزی توجیه اقتصادی و علمی ندارد نتیجه‌ای همین می‌شود.

وی با بیان اینکه معدوم شدن یک‌هزار و ۷۰۰ تن سیب‌زمینی به دلیل استفاده از کود شیمیایی بالا سرطان‌زا بودند، تصریح کرد: سیب‌زمینی‌ها باید امحا می‌شد زیرا مصرف بیش از حد کود شیمیایی در زمان تولید آن، سیب‌زمینی‌ها را دچار بیماری کرده و غیر قابل مصرف کرده بود.

دبیر اجرایی خانه کشاورز گیلان با اشاره به اینکه سیب‌زمینی‌های معدوم شده غیر قابل مصرف عموم و حتی دام بود، خاطرنشان کرد: سیب‌زمینی‌های معدوم شده تولید بهاره بود و کشت بهاره سیب‌زمینی خاصیت انبار کردن را ندارد.

وی با تاکید بر اینکه کشت بهاره سیب‌زمینی دارای مصرف کود شیمیایی بسیار بالاست به فارس گفت: مصرف کود درصد نیترات را افزایش می‌دهد بنابراین سیب‌زمینی‌ها قابل مصرف انسان و دام نبودند.

خضرابراهیمی سیب‌زمینی کشت پاییزه را مناسب مصرف دانست و گفت: برای تشخیص سیب‌زمینی پاییزه از بهاره، باید به پوست آن توجه کرد که پوست نازکی دارد.

وی عدم حمایت دولت از کشاورزان و سرمایه‌گذاری نکردن در بحث زیرساخت‌های کشاورزی را دلیل معضل ایجاد شده دانست و متذکر شد: سیستم ممیزی برای کنترل محصولات کشاورزی در کشور وجود ندارد.

عضو شورای مرکزی خانه کشاورز ایران اظهار کرد: تا زمانی که دولت برای بخش‌خصوصی تصمیم‌گیری می‌کند نتیجه‌اش تولید سیب‌زمینی بیمار و امحای آن می‌شود.

وی تعامل بخش‌خصوصی را به نفع دولت دانست و خاطرنشان کرد: دولت می‌تواند با وام‌های کم‌بهره در راستای حمایت از تولید و کشاورزی گام‌های موثری بردارد.

ابراهیمی بهره‌های سنگین بانکی را از معضلات تولید کنندگان بخش کشاورزی عنوان کرد و یادآور شد: بهره سود بانکی در بخش کشاورزی ۲۲ درصد است که کشاورزی را دچار مشکل می‌کند.

 
وبگردی
ارسال دیدگاه

بدون واسطه با مسئولین در ارتباط باشید
کانال تلگرام سیمرغ ما
عصر ساری
جویباران|پایگاه خبری تحلیلی شهرستان جویبار
پایگاه خبری تحلیلی بابل نوین
مرجع اخبار مازندران