تاریخ : ۱۳۹۴/۰۹/۲۰ - ۲۰:۴۰ ذخیره فایل ارسال به دوستان

مبتلایان به آنفلوآنزا انار بخورند

استفاده از انواع غلات و فرآورده‌های آن مانند برنج، ماکارونی، نان‌های سبوس‌دار و آبمیوه‌های طبیعی و همچنین مصرف انواع مغزها و دانه‌ها مثل کنجد و مصرف سوپ، ویتامین‌ها و مواد معدنی لازم برای بهبود بیماری را تامین می‌کند.

به گزارش سیمرغ ما، کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: انار شیرین خاصیت آنتی اکسیدانی را برای مهار یا خنثی‌سازی رادیکال‌های آزاد دارد و با داشتن این خاصیت می‌تواند با بیماری‌های مختلف از جمله آنفلوآنزا مقابله کند. 
 
مسعود فیروزکوهی اظهار داشت: مبتلایان به آنفلوآنزا با عوارضی مانند تب، بی‌اشتهایی، تهوع و استفراغ و اسهال روبرو می‌شوند که نیاز به دریافت تغذیه مناسب، در فرد مبتلا افزایش می‌یابد. 
 
وی ادامه داد: به ازای هر درجه افزایش تب، باید ۱۳ درصد انرژی دریافتی از غذا بیشتر شود. 
 
فیروزکوهی گفت: کاهش مصرف غذا ناشی از بی‌اشتهایی در طول روز، باعث کاهش پروتئین دریافتی در افراد مبتلا و در نتیجه کاهش تدریجی مقاومت بدن در برابر میکروب‌ها می‌شود. 
 
وی با تاکید بر ضرورت بهره‌مندی افراد مبتلا به آنفلوآنزا از یک رژیم غذایی مناسب، تصریح کرد: این افراد باید روزانه ۴ – 3 لیتر مایعات برای تصفیه بدن از مواد سمی و نیز جبران مایعات اتلاف شده و مورد نیاز بدن، استفاده کنند. 
 
این کارشناس علوم تغذیه ادامه داد: استفاده از مایعات خیلی شیرین به علت امکان ایجاد اختلالات گوارشی توصیه نمی‌شود. 
 
فیروزکوهی گفت: شیر بهترین نمونه از مایعات است که انرژی، پروتئین، بخشی از ویتامین‌ها، مواد معدنی و مایعات لازم مورد نیاز بیمار را تامین می‌کند. 
 
وی اذعان داشت: استفاده از انواع غلات و فرآورده‌های آن مانند برنج، ماکارونی، نان‌های سبوس‌دار و آبمیوه‌های طبیعی و همچنین مصرف انواع مغزها و دانه‌ها مثل کنجد و مصرف سوپ، ویتامین‌ها و مواد معدنی لازم برای بهبود بیماری را تامین می‌کند. 
 
 
منبع: فارس
ارسال دیدگاه

بدون واسطه با مسئولین در ارتباط باشید
کانال تلگرام سیمرغ ما
🇮🇷 کانال رسمی  تلگرامی شهرداری کیاکلا🇮🇷
عصر ساری
جویباران|پایگاه خبری تحلیلی شهرستان جویبار
پایگاه خبری تحلیلی بابل نوین
مرجع اخبار مازندران