تاریخ : ۱۳۹۴/۱۰/۰۶ - ۱۶:۴۵ ذخیره فایل ارسال به دوستان

نوشيدن قهوه، خطر مرگ را کاهش مي دهد

محققان می گویند هرقدر میزان مصرف قهوه بیشتر شود،‌ میزان مرگ و میر افراد کاهش می یابد.

به گزارش سیمرغ ما، محققان علوم در آمریکا در مطالعه ای ده ساله دریافتند کسانی که به طور منظم قهوه می نوشند کمتر در خطر مرگ قرار دارند.
 
این افراد،‌ کمتر از دیگران در خطر مرگ ناشی از عواملی همچون دیابت یا بیماری های قلبی عروقی قرار دارند.
 
محققان می گویند هرقدر میزان مصرف قهوه بیشتر شود،‌ میزان مرگ و میر افراد کاهش می یابد.
 
دکتر اریکا لوفتفیلد از موسسه ملی سرطان راکویل در مریلند می گوید: قهوه حاوی ترکیبات فعال بیولوژیک متعددی است که از جمله می توان به اسید های فنولیک،‌ پتاسیم، و کافئین اشاره کرد.
 
بسیاری از مطالعات پیشین نشان داده بود مصرف قهوه با کاهش خطر مرگ و میر بر اثر بیماری های قلبی همراه است.
 
محققان آمریکایی در مطالعه اخیر تعداد ۹۰ هزار و ۳۱۷ نفر را مورد بررسی قرار دادند و آنان را بین سال های ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۹ تحت نظر گرفتند.
 
تا سال ۲۰۰۹ تعداد هشت هزار و ۷۰۰ نفر از این افراد مردند.
 
به گزارش پایگاه خبری وب ام دی در اینترنت، محققان بعد از حذف عواملی از این مطالعه همچون سیگار کشیدن، دریافتند در مجموع،‌ میزان مرگ و میر بر اثر همه عوامل،‌ با مصرف قهوه، کاهش می یابد.
 
 
 
 
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
ارسال دیدگاه

بدون واسطه با مسئولین در ارتباط باشید
کانال تلگرام سیمرغ ما
🇮🇷 کانال رسمی  تلگرامی شهرداری کیاکلا🇮🇷
عصر ساری
جویباران|پایگاه خبری تحلیلی شهرستان جویبار
پایگاه خبری تحلیلی بابل نوین
مرجع اخبار مازندران