تاریخ : ۱۳۹۴/۱۲/۱۸ - ۰:۳۳ ذخیره فایل ارسال به دوستان

واحدهای خبازی بدون مجوز نباید فعالیت و پخت نان داشته باشند/مسئولین با توجه به ضوابط سازمانی و اختیارات قانونی سازمان خود وارد عمل شوند

معاون فرماندار سیمرغ با اشاره به اینکه واحدهای خبازی بدون مجوز نباید فعالیت و پخت نان داشته باشند، گفت: مسئولین این امر با توجه به ضوابط سازمانی و اختیارات قانونی سازمان خود وارد عمل شوند و با جدیت تمام با واحدهای متخلف بر اساس معیار قانون برخوردهای لازم را داشته باشند.

به گزارش سیمرغ ما، مجتبی حبیب‌نژاد امشب در جلسه کارگروه آرد و نان این شهرستان، بابیان اینکه نان بخش وسیعی از قوت روزانه مردم را تشکیل می‌دهد، اظهار کرد: بیش از ۳۰ واحد خبازی با پخت روزانه حدود ۱۳۰ کیسه آرد در شهرستان این کار را انجام می‌دهند.


معاون فرماندار سیمرغ با اشاره به اینکه کارگروه آرد و نان از اهمیت خاصی برخوردار است، تصریح کرد: در بخش واحدهای نانوایی، مجوز صنفی و بهداشتی واحدهای خبازی به‌هیچ‌وجه نمی‌توان کوتاه آمد.


وی ادامه داد: مسئولین در موضوعات مطرح‌شده باید دقت داشته و با هیچ شخصی مسامحه و تعارف نداشته باشند چراکه بحث جانی مردم شهرستان در میان است.


این مسئول با اشاره به اینکه واحدهای خبازی بدون مجوز نباید فعالیت و پخت نان داشته باشند، گفت: مسئولین این امر با توجه به ضوابط سازمانی و اختیارات قانونی سازمان خود وارد عمل شوند و با جدیت تمام با واحدهای متخلف بر اساس معیار قانون برخوردهای لازم را داشته باشند.


حبیب‌نژاد بیان کرد: مسئله ساماندهی و بهسازی واحدهای خبازی باید جدی گرفته شود چراکه شاهد بی‌توجهی برخی واحدهای خبازی به این مسئله هستیم و این موضوع از منظر عمومی خوب نیست.


وی در رابطه با این موضوع ادامه داد: بهتر است به واحدهای خبازی که به این مسئله بی‌توجه هستند زمانی برای بهسازی داده شود تا از این حالت خارج شوند.


معاون فرماندار سیمرغ به تعریف تیپ نقشه برای واحدهای خبازی اشاره کرد و گفت: این نقشه در اختیار واحدهای خبازی که قصد بهسازی دارند قرار گیرد تا بهسازی بر اساس آن انجام گیرد.


این مسئول به ممنوعیت استفاده از جوش‌شیرین در واحدهای خبازی اشاره کرد و گفت: اطلاع‌رسانی‌های کافی در رابطه با این موضوع انجام شود.


حبیب‌نژاد بابیان اینکه در این بخش نباید هیچ‌وقت کوتاه آمد و مسامحه کرد، اظهار کرد: اگر واحدهایی که از جوش‌شیرین استفاده می‌کنند بسته شوند بهتر از آن است که مردم دچار بیماری گوارشی شوند.


معاون فرماندار سیمرغ وضعیت دوگانه‌سوز شدن واحدهای نانوایی شهرستان سیمرغ را مطلوب دانست و گفت: ۸۰ درصد واحدهای نانوایی در شهرستان دوگانه‌سوز شده‌اند که جای تحسین دارد.


وی افزود: مدیریت لازم برای دوگانه‌سوز شدن ۲۰ درصد دیگر واحدهای خبازی شهرستان انجام شود.


این مسئول خاطرنشان کرد: در بحث مجوزها تیم‌هایی وارد عمل شوند و از تمامی نانوایی‌ها سرکشی به عمل آید تا مجوز واحدهای نانوایی ساماندهی و بازدید شود.


وی ادامه داد: واحدهایی که در مجوزهای صنفی و بهداشتی دارای نقص هستند شناسایی شده و برای دریافت مجوزهای لازم اقدام کنند.


حبیب‌نژاد در پایان خواستار برخورد جدی با تمام واحدهایی که تمکین نمی‌کنند شد.
 

ارسال دیدگاه

بدون واسطه با مسئولین در ارتباط باشید
کانال تلگرام سیمرغ ما
عصر ساری
جویباران|پایگاه خبری تحلیلی شهرستان جویبار
پایگاه خبری تحلیلی بابل نوین
مرجع اخبار مازندران